Stichting Dreamspire

Baptistengemeente Amsterdam noord, werkt samen met stg. Dreamspire.
Het doel van Dreamspire is mensen inspireren om een doelbewust leven te leiden voor God.
Waar we ons voor inzetten:
Mensen die Jezus nog niet kennen vertellen over het Goede Nieuws
Een leven met Christus is zo mooi, dat kunnen we iedereen aanraden. Vrij en met hoop. Een leven als Christen betekent natuurlijk niet dat alles soepel gaat in het leven, maar dat we ondanks de uitdagingen in het leven we dankbaar en vreugdevol kunnen zijn.
Medegelovigen stimuleren om hun leven ten volle te benutten zoals God het bedoeld heeft voor ons
Het leven is meer dan ‘huisje, boompje, beestje’ alleen. We willen medegelovigen bemoedigen en stimuleren om hun leven niet zomaar voorbij te laten gaan. Ook willen we christenen inspireren om ‘360 graden Christenen’ te zijn. We willen voor God getuigen, waar we ook zijn. Niet alleen zondag in de kerk. Of we nou thuis, op werk, in de supermarkt of op straat zijn, we willen de liefde van God aan anderen tonen.
Medegelovigen toerusten
Het verhaal eindigt niet na de bekering. We willen gelovigen helpen spiritueel te groeien door o.a. kennis over het geloof over te dragen, hulp bieden bij karaktervorming, samen het geloof in praktijk te brengen.
Een hechte gemeenschap van gelovigen vormen
We willen een gemeenschap zijn van christenen die er voor elkaar is, om elkaar geeft en samen met andere christenen inzet voor Gods Koninkrijk.
Doen waar we als kerk toe geroepen zijn
We willen opkomen voor de armen, hulp bieden aan behoeftigen en ons inzetten voor sociale gerechtigheid. Het begint uiteraard eerst bij bewustwording en vervolgens bedachtzaam actie ondernemen.
Om ons doel te bereiken doen we allerlei activiteiten: kerkbijeenkomsten, cursussen, coaching, liefdadigheids-/vrijwilligerswerk en allerlei projecten die als doel hebben om mensen te helpen.